საფერავი
ჯამური ქულა
0
კომენტარი
ფასი:14.75 ლარი
In stock
მეღვინე: შალოშვილის მარანი
ვინიფიკაცია
ყურძნის ფიზიოლოგიური დამწიფების შემდგომ ხდება მისი ხელით დაკრეფა,
ძირითადად სექტემრის ბოლოს.ყურძნის დაკრეფვის, კლერტის ნაზად გაცლასა და დაწურვას მოსდევს უჟანგავ ფოლადის რეზერვუარებში კონტროლირებად ტემპერატურაზე (23-28°C) დუღილი. საფერავს ახასიათებს საუკეთესო გემური თვისებები. იგი გამოირჩევა ლამაზი ლალისფერიკომპლექსური შეფერილობით და დაჰყვება ალუბლის და ქლიავის გემური ნიშნები.