საფერავი

საფერავი

შეფასებისთვის საჭიროა ღვინის შეძენა
ჯამური ქულა
noimg
0
კომენტარი

ფასი:14.75 ლარი

In stock

მეღვინე: შალოშვილის მარანი

ვინიფიკაცია

ყურძნის ფიზიოლოგიური დამწიფების შემდგომ ხდება მისი ხელით დაკრეფა,

ძირითადად სექტემრის ბოლოს.ყურძნის დაკრეფვის, კლერტის ნაზად გაცლასა და დაწურვას მოსდევს უჟანგავ ფოლადის რეზერვუარებში კონტროლირებად ტემპერატურაზე (23-28°C) დუღილი. საფერავს ახასიათებს საუკეთესო გემური თვისებები. იგი გამოირჩევა ლამაზი ლალისფერიკომპლექსური შეფერილობით და დაჰყვება ალუბლის და ქლიავის გემური ნიშნები.

გაუზიარე მეგობრებს...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook