ნიკოლაშვილი_საფერავი_22

ბიოღვინო – საფერავი

შეფასებისთვის საჭიროა ღვინის შეძენა
ჯამური ქულა
noimg
0
კომენტარი

ფასი:22.45 ლარი

In stock

მეღვინე : ნიკოლაშვილი

ვინიფიკაცია

რატომ მიიჩნევა ბიო-საფერავი უნიკალურად? ტრადიციული მეთოდებით, შხამ-ქიმიკატების გარეშე, მხოლოდ ბუნებრივი სასუქით მოყვანილი ნებისმიერი ჯიშის ყურძნისაგან დაწურული და ბიო-ტექნოლოგიებით დაყენებული ღვინო, ბუნებრივია, თავისთავად ფასეულია.
იგი ტანინების რაოდენობითაც გამოირჩევა. ეს მთრიმლავი ნივთიერება, რომელსაც “წითელი ღვინის სულსაც” უწოდებენ, მხოლოდ ღვინის გემოს სიღრმეს როდი განსაზღვრავს… მეცნიერებმა აღმოაჩინეს, რომ ტანინები წარმოადგენენ ანტიოქსიდანტებს, რომლებიც ბოჭავენ ორგანიზმში თავისუფალ რადიკალებს, რითაც აჩერებენ ადამიანის დაბერების პროცესს.
გარდა ამისა, ტანინებიანი ღვინის ზომიერად მიღება 30 პროცენტით ამცირებს გულ-სისხლძარღვთა სისტემის დაავადებების ალბათობას, ვინაიდან ეს ნივთიერება სისხლძარღვებს “ცუდი” ქოლესტერინისაგან წმენდს. ამას თუ საფერავის შეუდარებელ და განუმეორებელ საგემოვნო თვისებებსაც დავუმატებთ, ადვილად გასაგები გახდება, რაოდენ ძვირფასი სითხე იმალება “ბიო-საფერავის” ეტიკეტიან ბოთლში…
გაუზიარე მეგობრებს...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook